Farmàcies Còlon

Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte

El Programa s’adreça a tots els homes i dones d’entre 50 i 69 anys i consisteix a fer-se, cada dos anys, una senzilla prova a casa per detectar si les deposicions contenen petites quantitats de sang que no es veuen a simple vista.

El programa està implantat a tota Catalunya. Les invitacions s’envien seguint un  ordre de centres d’atenció primària per evitar la saturació dels laboratoris i les unitats d’endoscòpia i mantenir la durada de dos anys de cada ronda de cribratge. L’oficina de cribratge de cada territori convida a la població a participar en el programa mitjançant una carta enviada al domicili. Cal rebre la carta per poder participar-hi. Les farmàcies col·laboren com agents de salut amb el Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte, fent un primer filtre d’exclusió i inclusió al programa, i la traçabilitat de la mostra.

Vull demanar kits

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Confirmació de la farmàcia introduïda per número de farmàcia

Com s’ha de fer la prova

Informació que cal saber:

  • No feu  la prova si presenteu hemorroides sagnants o  menstruació. En aquest cas, haureu d’esperar 3 dies seguits  sense pèrdues de sang abans de realitzar la prova.
  • Eviteu  la contaminació de la femta amb orina.
  • No és necessari estar en dejú ni seguir cap dieta abans de fer  la prova.
  • Prendre medicació no interfereix en la realització de la prova.
  • No ingeriu el líquid del tub. Si el líquid entra en contacte amb  els ulls, la boca o la pell, esbandir acuradament amb aigua i, si és necessari consulteu amb el vostre metge o farmacèutic  habituals.

Té altres dubtes? Si us plau ompleni el següent formulari i ens possarem en contacte amb vosté el més aviat possible

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nom
Introdueixi el número de farmàcia

CLÀUSULA RECOLLIDA DADES INVITACIÓ PROGRAMA DE CRIBRATGE

Responsable del Tractament: Institut Català d’Oncologia

CIF: Q5856383D

Adreça postal: Av. Gran Via, 199-203. 08908 L’Hospitalet de Llobregat

Correu electrònic: lopd@iconcologia.net

Coordinador de Protecció de Dades: lopd@iconcologia.net

L’Institut Català d’Oncologia, en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, us informa que el tractament de les vostres dades serà per garantir el registre, la gestió i el seguiment de la informació que es derivi de la vostra participació en el programa, així com per fins d’investigació en matèria de salut sempre de manera anonimitzada.

Aquesta informació serà utilitzada pels serveis administratius i serveis directament vinculats a l’assistència sanitària de la nostra entitat, cadascun en les seves competències, i pot ser tramesa totalment o parcialment als estaments oficials públics i privats que, per motius legals o de necessitat material hagin d’accedir a les dades a l’efecte de la correcta prestació de l’assistència medicosanitària que constitueix la finalitat del tractament d’aquestes dades.

Les dades proporcionades seran conservades d’acord amb la legislació sanitària afecte vigent en cada moment.

Teniu la facultat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d’oposició de les vostres dades mitjançant escrit al Delegat de Protecció de Dades a lopd@iconcologia.net, en qualsevol cas s’haurà d’adjuntar una fotocòpia del vostre document nacional d’identitat o bé equivalent.

Així mateix, se us informa el vostre dret a, en cas de no estar d’acord amb el tractament realitzat per la nostra entitat o considerar vulnerats els vostres drets, presentar una reclamació en tot moment davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Desplaça cap amunt